Leren en ontwikkelen bij de Lenferink Academy

De Lenferink Academy staat voor leren en jezelf ontwikkelen. Door het volgen van trainingen en opleidingen, maar ook door kennis met elkaar te delen.

Opleidingen en trainingen

Als je kiest voor Lenferink, kies je voor groei en ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat al onze medewerkers hun talenten kunnen laten groeien. Daarom hebben we de Lenferink Academy opgericht. Dat is een verzameling opleidingen, trainingen en activiteiten om jezelf te blijven ontwikkelen. De inhoud verschilt per persoon: van veilig werken op hoogte tot BHV en van leidinggeven tot een bijscholing op het gebied van RGS. Waar dat nodig is, werken we samen met opleidingsinstituten en leveranciers.

Traineeship en loopbaan

Wil jij je carrière in het vastgoedonderhoud een vliegende start geven? Dan is ons traineeship iets voor jou. Ons traineeprogramma bestaat uit 2 jaar. In deze 2 jaar ga je aan allerlei echte projecten werken dwars door de hele organisatie heen. Zo leer je ons bedrijf, onze werkzaamheden en onze markten en opdrachtgevers goed kennen en werk je tegelijkertijd mee aan betekenisvolle projecten. En je verdient direct een mooi salaris. Je wordt in deze tijd goed begeleidt door een ervaren coach en een mentor waarmee je gezamenlijk je ontwikkeling vorm geeft. Uiteraard kan je ook de nodige opleidingen en trainingen volgen. Wij hebben vooral ruimte voor MBO/HBO en WO afgestudeerden tot maximaal 3 jaar werkervaring in de Bouwkunde, Bedrijfskunde, (Installatie)Techniek, Onderhoud, IT en Finance. Interesse? Neem contact op Recruitment.

Stages en afstuderen

Onze deuren staan wijd open voor stagiairs en afstudeerders. Door kennis te delen, worden we namelijk allemaal wijzer. We hebben samenwerkingsverbanden met verschillende MBO en HBO-instituten. We hebben vooral ruimte voor stagiaires en afstudeerders in de richtingen Bouwkunde, Onderhoud, Bewerkingstechnieken, Bedrijfskunde, IT en Finance. Interesse? Neem contact op met Recruitment.

Een vak leren bij Lenferink

Sbb beeldmerk N Lprint N Lsbb beeldmerk fc

Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven onderhouden en renoveren, is het belangrijk dat we nu mensen goed opleiden. Daarom werken we samen met diverse opleiders. De Schildersvakopleiding in Amsterdam bijvoorbeeld. We hebben ook BBL-trajecten voor leerling-schilders, -timmermannen, -stukadoors of -restaurateurs. Direct geld verdienen, garantie op een baan en ondertussen een prachtig vak leren: dat kan! Interesse? Neem contact op met Recruitment.

Omscholen

Klaar om het roer om te gooien? Laat je gratis omscholen naar werk in vastgoedonderhoud. Als zij-instromer kun je via een verkort traject opgeleid worden naar een baan in de schilders- en vastgoedonderhoudssector, met behoud van uitkering. Klinkt dat interessant? Of wil je eens een dag meelopen met de collega’s? We maken graag kennis met je! Interesse? Neem contact op met Recruitment.