Bewonersbegeleiding door het Lenferink ThuisTeam

Wij begrijpen als geen ander dat een verbouwing niet altijd gelegen komt. Niet iedereen staat te springen om werkzaamheden aan zijn of haar woning. De overlast, de herrie en het stof en vooral ook de inbreuk op de privacy.

Goede begeleiding

Heel erg herkenbaar. En voorkomen kunnen we het niet altijd, maar we kunnen het wel makkelijker maken. Door mensen goed te informeren en in heldere taal uitleggen wat we gaan doen. En vooral ook door er simpelweg te zijn als het even tegen zit. Dat is waar het ThuisTeam voor staat, door er samen voor te zorgen dat mensen beter kunnen wonen.

Verduurzamen & verbeteren

Verbouwen is meer dan het uitvoeren van werkzaamheden. Het is vooral ook kijken hoe we het beste het werk uit kunnen voeren, waarbij we de bewoners zo min mogelijk tot last zijn. Daarom kijken wij vanaf het allereerste plan mee wat dit voor de bewoners betekent. En wat we kunnen doen om het makkelijker te maken. Want we doen het niet voor ons zelf, we doen het voor de bewoners. Voor meer comfort, voor een lager energieverbruik en voor een duurzame wereld. Door rekening te houden met de wensen van bewoners, zorgen we ervoor dat ze straks niet alleen blij zijn met hun vernieuwde thuis, maar ook tevreden terugkijken op de werkzaamheden.

Bewonersconsulent Marlinda Molenaar

Ervaring met het Thuisteam

“Ik zag enorm tegen de verbouwing op. Het was heel fijn om iemand in de buurt te hebben waar ik met mijn zorgen terecht kon. En die me in gewone taal vertelde wat er ging gebeuren en wanneer. Iemand die naar me luisterde en me heel erg hielp.”

Mevrouw van Dijk, Kampen

P1010517 JPG
Thuis Team 2048px For Web28

Midden Nederland

Wilt u weten wat het Thuisteam voor uw projecten kan betekenen? Neem dan contact op met Linda ter Maat.

[email protected] 038-4651455
Isa Lenferink website Thuis Team

Noord - Oost Nederland

Wilt u weten wat het Thuisteam voor uw projecten kan betekenen? Neem dan contact op met Isa Lenferink.

[email protected] 0572-371777

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan met een van onze collega’s.

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven: iedereen heeft belang bij goed onderhouden en duurzaam vastgoed, dat klaar is voor de toekomst. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

[email protected]