Lenferink voor zorg & onderwijs

Zorg- en onderwijsinstellingen moeten comfortabel en hygiënisch zijn, maar het oog wil ook wat. Bovendien moet het vastgoed optimaal beheerd worden, mét oog op de prijs. Bij Lenferink begrijpen we dat.

Shutterstock 717259228

Beheersbaar & voorspelbaar

Als beheerder van zorg- of onderwijsinstellingen wil je precies weten waar je aan toe bent. Het binnen- en buitenonderhoud van de woningen moet voorspelbaar en planmatig aangepakt worden. Op basis van data, co-creatie en gewenste resultaten zorgen we voor een plan op maat, waarbij we altijd kijken naar de lange termijn.

Veiligheid & hygiëne

Veiligheid & hygiëne zijn zowel in de zorg als in het onderwijs heel belangrijk. Wij hebben daar gespecialiseerde collega’s voor. We starten met een nulmeting en daarna volgt een advies, dat gedetailleerd wordt doorgesproken met de opdrachtgever. Als de werkzaamheden en maatregelen zijn uitgevoerd, meten we de betreffende oppervlakte periodiek om te kijken of deze nog steeds aan de veiligheidseisen voldoet. We kennen de strenge normen, volgens de nieuwste ontwikkelingen en denken mee.

Oog voor de gebruikers

We zorgen altijd voor zo min mogelijk overlast voor de gebruikers van het gebouw. Zo werken we op scholen vaak buiten schooltijd of in de vakanties. Als dat niet kan, zorgen we voor zo min mogelijk overlast. Ook in de zorg letten we op de gebruikers. Lenferink werkt met vaste teams die gewend zijn om te werken in deze speciale omgeving. Zij werken dagelijks in de zorg en zijn hier volledig op ingespeeld.