Onze CO-2 reductie aanpak

Als groeiend bedrijf dat actief is in het vastgoedonderhoud willen ook wij onze bijdrage leveren aan de reductie van CO2-uitstoot. Wij verminderen onze CO2-footprint daarom dan ook sterk.

Onze projecten

Wij verduurzamen vastgoed voor onze opdrachtgevers waarmee wij de CO2-uitstoot van woningen drastisch beperken. Zo verduurzamen wij minimaal 2500 woningen per jaar met minimaal 2 labelstappen en bevatten onze adviezen steeds meer een circulair scenario en een D-MJOP naar 2050.

Onze mobiliteit

Vergaderen doen wij inmiddels 65% digitaal en onze mensen werken steeds vaker in een hybride vorm samen. Ook optimaliseren wij onze bouwlogistiek: zo beperken we stapsgewijs het aantal vervoersbewegingen naar onze vestigingen en bouwplaatsen.

Daarnaast vervangen wij stap voor stap onze bedrijfsautos door elektrische voertuigen: zowel personenauto’s als transportauto’s.

Onze bouwplaatsen

Op onze bouwplaatsen staan steeds meer bouwketen met zonnepanelen op het dak en kijken wij naar de mogelijkheden om onze bouwplaatsen verder te vergroenen, door bijvoorbeeld de inzet van elektrische karren, fietsen, groene aggregaten en andere zaken.

Onze gebouwen

Ook hebben wij ons eigen vastgoed verduurzaamd. Onze zonnepanelen en duurzame warmtebronnen leveren naast de energie van gebouwen ook de energie voor onze elektrische auto’s en machines in onze fabriek MVA.