Waar we goed in zijn

Onderhoud & Beheer

Lenferink Amsterdam Oude Waal 1000px For Web8

Door het juiste onderhoud blijft vastgoed in een goede conditie. Aan bod komen schilderwerk, houtrotsanering, glasvervanging, voegwerkherstel en overige onderdelen in de gevel en het dak. De binnenkant van de woning hoort hier ook bij. Denk hierbij aan de entree van portiekwoningen en bijvoorbeeld trapportalen. Denk bij beheer aan inspecties en het opstellen van onderhoudsplannen zodat het vastgoed ook in de toekomst in een goede staat blijft.

Verduurzamen & verbeteren

Lenferink Oldebroek 1000px For Web16

Binnen energetische projecten worden bouwkundige aanpassingen doorgevoerd ten behoeve van verduurzaming. Dit door de energiebehoefte van de woning te verlagen. Denk hierbij aan toevoeging van HR++ beglazing, kozijnvervanging, gevel-, vloer- en dakisolatie, CV/warmtepompen/mechanische ventilatie en zonnepanelen. Woningen, maar ook complete wijken maken we zo toekomst- en levensloopbestendig. Ook verbeteren we het comfort door het plaatsen van nieuwe keukens en het vervangen van sanitair.

Planvorming & advies

Lenferink Oldebroek 2048px For Web30

Lenferink adviseert opdrachtgevers op twee niveaus: op programmaniveau en op complexniveau. Op programmaniveau adviseren we de assetmanager in zijn vastgoedbeleid. We maken de kasstromen inzichtelijk voor de duurzaamheidsopgave 2050 en adviseren in de prioritering van de complexen. Op complex niveau geven we advies over het Meer Jaren Onderhoud Plan (MJOP). Het plan geeft antwoord op de vraag hoe het vastgoed gedurende onderhoud modulair is te verduurzamen naar energieneutraal in 2050. Dit doen we aan de hand van grondige inspecties en het uitwerken van meerdere onderhouds- en verduurzamingsscenario's voor het complex. Bovendien beheren we vastgoedonderhoudsdata voor de opdrachtgever.

Afbouw

GDB0031

Onze allround vaklieden van Lenferink Afbouw zorgen voor de afwerking van elk project. Met ons geraffineerde buitengevelisolatie systeem hebben we voor elk isolatieprobleem een oplossing op maat, van woningen tot complexe flatgebouwen. Hiermee onderscheiden we ons in de markt! Wij verzorgen gevelisolatie waarbij de buitengevel voorzien wordt van een nieuw geïsoleerd jasje, afgewerkt met stucwerk of steenstrips. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in stukadoren binnen en buiten, het plaatsen van binnenwanden en het aanbrengen van cementdekvloeren.

Het Lenferink ThuisTeam

Thuis Team 2048px For Web9

Wij begrijpen als geen ander dat een verbouwing niet altijd gelegen komt. Niet iedereen staat te springen om werkzaamheden aan zijn of haar woning. De overlast, de herrie en het stof en vooral ook de inbreuk op de privacy. Heel erg herkenbaar. En voorkomen kunnen we het niet altijd, maar we kunnen het wel makkelijker maken. Door mensen goed te informeren en in heldere taal uitleggen wat we gaan doen. En vooral ook door er simpelweg te zijn als het even tegen zit. Dat is waar het ThuisTeam voor staat, door er samen voor te zorgen dat mensen beter kunnen wonen.

MVA

Lenferink MVMA 2048px For Web31

MVA is een bedrijf voor machinale en industriële houtbewerking, houtcoating en timmerfabriek voor deuren en kozijnen. Door een doelmatige combinatie van machinale houtbewerking en houtcoating zijn we in staat om tegen zeer scherpe prijzen en condities optimaal in te spelen op uw behoefte, een kwaliteitsproduct op maat. Wij produceren snel, efficiënt en voordelig en zijn in staat om ook úw bouwproces te versnellen. We zijn er trots op dat onze opdrachtgevers zeggen “MVA denkt goed mee in ons proces. MVA is voor ons een goede co-maker”.