Onze partners in de keten

Bij Lenferink werken we meer en meer duurzaam samen met onze leveranciers en onderaannemers. Wij noemen dit de Lenferink Supply Chain. In deze supply chain werken wij project overstijgend samen met onze leveranciers en onderaannemers. Dit doen wij omdat nauwe samenwerking in de toeleverende keten leidt tot betere leveringsbetrouwbaarheid en hogere kwaliteit. Een keten die goed samenwerkt verspilt minder, daagt uit tot innovatie, werkt veiliger en past zich eenvoudig aan ontwikkelingen in de markt aan.

In onze langdurige samenwerkingen met verschillende toeleverende partijen hebben wij oog voor elkaars belangen en kijken wij niet puur naar ons eigen optimum of alleen naar een project. Daarbij werken we zo nauw samen dat wij elkaar beter maken, onze gezamenlijke processen continue verbeteren, teams op elkaar aanpassen en systemen en werkwijzen op elkaar laten aansluiten. Dit doen wij om zo nog innovatiever en efficiƫnter te kunnen zijn. En zo voegen wij in elke stap van onze processen direct waarde toe.

Wij evalueren onze gezamenlijke projecten, project overstijgende samenwerkingen en processen regelmatig. Daarvan leren en verbeteren wij continue. Motivatie van mensen gaat omhoog en realiseren wij steeds betere klantwaarde. Zo creƫren wij langdurige win-winrelaties door de hele keten heen en bereiken wij betere resultaten voor onze opdrachtgevers en bewoners.

Infographic supply chain management