“Bij Lenferink merk je aan alles dat het een familiebedrijf is. Iedereen kent elkaar bij naam en is oprecht geïnteresseerd in de dingen waar je mee bezig bent. Lenferink heeft veel verschillende disciplines in huis en er is veel aandacht voor het delen van kennis en ervaringen. Als verschillende vestigingen elkaar ontmoeten op de teambuilding sessies, is er altijd veel te vertellen.

In 2010 liep ik stage bij een aannemer in de verbouw- en onderhoudstak. Als werkvoorbereider hield ik me bezig met de coördinatie van verbouwingen bij ziekenhuizen en verpleeghuizen. Hier leerde ik Lenferink kennen. Als onderaannemer verzorgden ze hier veel schilderwerk voor deze aannemer. Een leuke tijd en hele prettig samenwerken. Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende werkgevers gewerkt. Toen ik op zoek ging naar een combinatie van maatschappelijke relevantie, teamwork, en een brede bouwkundige adviesrol, kwam ik Lenferink weer tegen. Ik zag dat de vestiging in Emmeloord de co-making met Rutges Vernieuwt voor Ymere had gewonnen. Planmatig onderhoud op basis van RGS. Deze manier van werken leek mij erg interessant en daardoor ben ik weer in contact gekomen met Lenferink.

Als planvoorbereider werk ik aan onderhouds- en verduurzamingsvraagstukken voor Ymere. We werken verschillende scenario’s uit, maken calculaties en kiezen samen voor de best passende oplossing. We werken samen op basis van RGS en je hebt dus veel sparringpartners. De complexen variëren van een grachtenpand in hartje Amsterdam tot 300 woningen in Amsterdam-Noord tot woningen inclusief commerciële plinten in Almere en omstreken. Heel divers, mooie samenwerking!”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures