“Sinds 2004 ben ik in dienst bij Lenferink, wat betekent dat ik hier dus al bijna 20 jaar werk. Ik ervaar Lenferink als een goed bedrijf, ze zijn sociaal, ze denken mee. Als er bijvoorbeeld privé iets speelt, dan is daar alle begrip voor. Samen met mijn collega Sander werken we voor allerlei opdrachtgevers en proberen we altijd een mooi stukje werk achter te laten. We beginnen altijd op tijd met een bakje koffie en bekijken wat er die dag moet gebeuren, bijvoorbeeld strippen zetten, voorstrijken of gips spuiten.

Ik vind het belangrijk om plezier te hebben in mijn werk en dat heb ik en ik vind dat we bij Lenferink verder gaan waar een ander stopt. We denken in mogelijkheden en lossen zaken in het werk op, dat vraagt wat flexibiliteit in de planning, maar dat komt eigenlijk altijd goed.”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures