“Ik ben sinds 2016 in dienst bij Lenferink, het vak zelf oefen ik al 32 jaar uit.

Het leuke aan mijn werk is de afwisseling, ik loop nooit weken lang op één bouw. Daardoor ontmoet ik veel verschillende mensen. Ook werk ik voor verschillende en terugkerende opdrachtgevers, zoals particulieren en zorginstellingen.

Het werken bij Lenferink ervaar ik als heel prettig. Geen dag is hetzelfde. ’s Morgens aan de zaak hoor ik waar ik die dag naar toe ga. Dan neem ik het glas en het materiaal mee en ga ik op pad. We werken regionaal, dat is fijn. Ik kan genieten van het resultaat, maar ook het werk klaarmaken voor de schilder, zodat hij/zij weer verder kan. De kwaliteit die ik lever vind ik belangrijk en ook netjes omgaan met de opdrachtgever.

Het team van collega’s vind ik gezellig, we hebben allemaal een beetje dezelfde instelling; ‘doe maar normaal’. Iedereen wil elkaar helpen. Ja, ik ga altijd nog met veel plezier naar mijn werk!”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures