“Nadat ik zo’n tien jaar geleden een eigen schildersbedrijf had gerund, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Naast schilderen ben ik ook geïnteresseerd in de bouwkundige kant van onderhoud en het verduurzamen van vastgoed. Ik ben toen op zoek gegaan naar een wat groter onderhoudsbedrijf dat meer doet dan alleen schilderen. Zo kwam ik uit bij Lenferink., inmiddels werk ik hier alweer zo’n drie jaar. Eerst een half jaartje als schilder/voorman en een half jaar als teamleder bij Lenferink Zwolle, Team Onderhoud en Beheer.

Het mooie aan werken bij Lenferink vind ik het werken met een groot team. Bij wat kleinere bedrijven zie je vaak dat de functie van projectleider, uitvoeder en bijvoorbeeld werkvoorbereider, door één en dezelfde persoon wordt ingevuld. Hier heeft iedereen zijn eigen functie en achtergrond, waardoor we veel kennis en ervaring in huis hebben. Je hebt dan ook meerdere collega’s om mee te sparren en het is geweldig om te zien wat we allemaal kunnen en samen opleveren.

Als teamleider probeer ik de verbindende schakel tussen werkvoorbereiding, projectleiding en de en de werkvloer te zijn. Ik probeer dit zo goed mogelijk te doen en het leek me interessant om mezelf hierin te ontwikkelen. Ik heb toen via OnderhoudNL de training ‘Doorgroeien van schilder naar leidinggevende’ gevolgd. Ik heb er veel geleerd over communicatie en hoe je als team samenwerkt. Met verschillende cases en rollenspellen heel praktisch en goed toepasbaar in de dagelijkse werkzaamheden. Wil je doorgroeien dan zijn er volop mogelijkheden.”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures