“Dit jaar ben ik 12,5 jaar in dienst! Ik vind het fijn om bij Lenferink te werken, er heerst een prettige sfeer. Ik heb fijne collega’s, alles is goed te overleggen. We houden rekening met elkaar én we helpen elkaar. Je voelt gewoon dat ze oprecht in je geïnteresseerd zijn.

Mijn werkdag bij Lenferink start om 7.30 uur en ik werk voor verschillende opdrachtgevers. De ene dag werk ik voor Carinova (een woonzorginstelling) en de andere dag ben ik aan het werk bij een particuliere opdrachtgever thuis. Lekker afwisselend dus!

Ik kan echt genieten van mijn werk als alles er weer mooi fris en strak bij staat. Het leukste vind ik het als de opdrachtgever tevreden is met het resultaat. Ik heb veel vrijheid en ben een allround vakman bij Lenferink; van glaszetten, tot verfspuiten en schilderen. Genoeg uitdaging dus! Het fijne is ook dat ik altijd werk op projecten in de buurt. ”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures