“Tijdens mijn schildersopleiding kon ik bij Lenferink praktijkervaring op komen doen. Een leuke tijd dus toen ik mijn opleiding eenmaal had afgerond, ben ik gebleven. Inclusief mijn schooltijd werk ik hier alweer 12,5 jaar bij Lenferink. Het is gewoon een hele fijne werkgever. De sfeer is goed, er wordt prettig samengewerkt en de begeleiding is top. Zo heb ik de laatste jaren en behoorlijk aantal cursussen gevolgd waardoor ik me blijf ontwikkelen.

Schilderen is een heel mooi vak. Het geeft voldoening als je strak werk oplevert en ook de omgang met collega’s en bewoners maakt het leuk. Ik werk zowel binnen als buiten en naast het werken met de kwast, pak ik ook een hoop andere werkzaamheden mee. Houtrot vervangen of glas plaatsen; ik ben inmiddels een allrounder. Je bent als schilder ook altijd weer ergens anders. Van stad tot dorp en van woning tot kantoor: geen dag is hetzelfde.”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures