“Als senior calculator houd ik me bezig met calculaties op het gebied van planmatig onderhoud, renovatie- en verduurzamingswerkzaamheden. Van aanvraag tot offerte.

Ik heb eerder bij een ander Vastgoedonderhoudsbedrijf gewerkt. Ik kende Lenferink al via die wereld. Ik heb Lenferink altijd gezien als een sociaal familiebedrijf met collega’s die bij me passen. Dat vind ik belangrijk. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. De sfeer binnen ons team van calculatie-werkvoorbereiding zou ik omschrijven als gezellig, familiair, gedreven en als steun voor elkaar. Iedereen is leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

Mijn hart ligt bij ambachtelijke renovatiewerkzaamheden en historisch schilderwerk. Wat ik daar interessant aan vind is het gebouw zelf, de geschiedenis, de verhalen erachter en dat wij dat in ere mogen herstellen. Ook geniet ik van het nadenken over systemen, het inschatten van de uren. Dat zie ik wel als een wedstrijdelement. Prachtig toch!

Mijn werkweek is erg gevarieerd; werkbezoeken, afspraken met opdrachtgevers en het uitwerken op kantoor. Ik ben baas over mijn eigen dag!”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures