“Mijn naam is Kevin van den Berg, ik ben 23 jaar en ik kom uit IJsselmuiden. Op dit moment volg ik de opleiding HBO ICT aan hogeschool Saxion. Ik zit nu in mijn derde leerjaar en daar hoort een stage bij. Via Indeed kwam ik bij Lenferink Vastgoedonderhoud terecht. Na een gesprek met Floris de Graaf (Informatie- en Applicatiemanager) ben ik sinds begin dit jaar begonnen aan mijn stage.

In mijn vrije tijd voetbal ik, ik ga graag naar een festival en ook vind ik het leuk om te gamen met vrienden.

Ik heb een mooie en ook best pittige opdracht gekregen bij Lenferink namelijk het automatisch laten vullen van de meterkastlijst. In deze lijst komt alles samen; de warme opname die gedaan is, de keuzes die bewoners gemaakt hebben en alles op het gebied van bijvoorbeeld het type toiletpot, tot de kleur verf en alles daar tussenin. Aan het eind van mijn stage hoop ik iets op te leveren wat ervoor zorgt dat de lijst met één druk op de knop geproduceerd wordt! Ik vind het vooral mooi dat ik door deze opdracht iets kan opleveren wat bijdraagt aan de verbetering van het proces.

Ik reis met het openbaar vervoer 4 dagen in de week naar kantoor, ook werk ik 1 dag thuis. Fijn die flexibiliteit. Ik vind dat er een goede sfeer heerst, Lenferink is een hecht bedrijf. Iedereen is betrokken bij elkaar.

Elke maandag heb ik overleg met Floris; dit is een evaluatie van de week ervoor en daarnaast een voorbereiding op de komende week. Naast de praktijkopdracht bij Lenferink documenteer ik voor school wat ik allemaal doe en ik moet een aantal beroepsproducten (opdrachten) opleveren. Dit alles is een mooie mix! Naast het vakinhoudelijke stuk leer ik persoonlijk ook veel in de gesprekken met collega’s. Hoe kom je over en hoe breng je informatie over op collega’s die inhoudelijk niet veel kennis hebben van het onderwerp. Op alle vlakken leerzaam dus. Ik zou een stage bij Lenferink iedereen aanraden!”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures