“Ik studeer middenkaderfunctionaris bouw, dat is de voormalige bouwkunde opleiding aan het Alfa College in Hoogeveen en bij Lenferink loop ik nu een half jaar stage waar ik mijn examenopdrachten uitvoer. Deze zijn gericht op de werkvoorbereiding.

Ik mag heel graag bij Lenferink komen, ik heb nog geen dag ‘geen zin’ gehad. De sfeer hier voelt als familie. Normaal heb ik vaak iets meer tijd nodig om te wennen, maar bij Lenferink voelde ik me al snel helemaal thuis. Ik houd me bezig met allerlei taken, zoals meetstaten opmaken, klein tekenwerk en ook loop ik mee bij werkopnames buiten de deur. Het is een mooie combinatie zo. Vanuit school heb ik ook nog een aantal opdrachten die ik moet uitvoeren zoals werktekeningen maken, een meerjarig onderhoudsplan opstellen en het schrijven van een V&G plan. Het plannen is nog een uitdaging voor mij, maar het is ook goed om leerdoelen te hebben in een stage en hiermee aan de slag te gaan.

Ik word blij van de sfeer bij Lenferink en de dingen die ik kan en mag doen. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om in deze stage te ervaren dat het vak zo goed bij me past. Het is in een stage fijn om te leren om verantwoordelijkheid te nemen voor het stuk dat ik doe, dat geeft vertrouwen. Jos in mijn begeleider bij Lenferink, maar ik kan ook bij andere collega’s zoals Jasper en Frank terecht.

De stage is nog niet voorbij, maar ik vind de ervaring in het vak tot nu toe al echt top en daarnaast de persoonlijke mijlpalen niet te vergeten!”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures