“Ik houd me bezig met het definiëren van de KPI’s (Kritische Prestatie Indicatoren), planvorming, calculatie en werkvoorbereiding van RGS projecten. Op het gebied van planvorming vind ik het een uitdaging om na te denken over de toekomst, hoe beheer je een complex optimaal en wat doe je wel en niet. Ik ga in gesprek met de opdrachtgever om informatie te verkrijgen over de huidige situatie, ik voer opnames uit en ik inventariseer de aanvraag. Belangrijk om goed tussen de regels door te luisteren.

Deze informatie zetten we om in een plan voor het optimaal beheren en verbeteren van vastgoed. De werkweek is erg gevarieerd. Het ene moment voer ik quick scans uit, dat is een snelle beoordeling van het gebouw van boven tot onder; van dak tot metselwerk, deze werken we uit en het volgende moment voer ik gesprekken met de ketenpartners om zaken te stroomlijnen of ik ben ik gesprek met de opdrachtgever en vertaal het technische verhaal naar de taal van de opdrachtgever. Ik kan er mijn creativiteit goed in kwijt!”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures