“Na mij studie HBO bouwkunde ben ik aan de slag gegaan bij Lenferink in Zwolle. Vooral omdat ik hier kan werken aan verschillende bouwkundige onderdelen en dus ook veel kan leren. Dat is inmiddels alweer 4 jaar geleden. Destijds ben ik begonnen als calculator / werkvoorbereider, maar na een paar maanden kon ik me volledig toeleggen op werkvoorbereiding.

We beginnen de week met een bouwteam vergadering. We bespreken de openstaande punten en zorgen dat we de taken goed verdelen. Als werkvoorbereider heb je een behoorlijk divers takenpakket. Je communiceert veel met collega’s zoals de uitvoerder, projectleider en bewonersconsulente. Daarnaast werk je zelfstandig aan bijvoorbeeld het inrichten van een contract of het verwerken van projectgegevens. Het is soms snel schakelen. Bijvoorbeeld als een bewoner toch op vakantie gaat in de tijd dat we daar graag aan het werk wilden gaan. Dan passen we in overleg met ketenpartners en bewoners de planning aan zodat we toch door kunnen.

Het mooiste aan het werk van werkvoorbereider is toch wel het tot leven zien komen van een project. Het project wordt op kantoor voorbereid, als het dan in de praktijk loopt zoals we het in het bouwteam hebben bedacht is dat gaaf om te zien. In mijn vrije tijd doe ik aan tennis en ben ik twee in de week op de tennisbaan te vinden. Ook ben ik fan van Formule 1 en kijk ik graag films en series."

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures