Mijn voornaamste werkzaamheden bestaan uit het draaiende houden van de werkzaamheden. Denk daarbij aan het controleren van de kwaliteit van het uitgevoerde werk, maar ook het borgen van de veiligheid van mijn collega's en uiteraard de bewoners. Veiligheid en wensen van bewoners zijn heel belangrijk. We kunnen niet altijd alles voor ze doen, maar ze kunnen altijd bij me terecht. Daarnaast is het belangrijk om de planning in de gaten te houden en hiermee ook de kosten te bewaken. Als uitvoerder ben je veel aan het communiceren. Bewoners die je aanspreken, leveranciers die bellen en samen met collega's uitdagingen voorzien van van een passende oplossing: heel dynamisch, geen werkdag is hetzelfde. Dat is ook het mooie van dit werk.

Ik ben bij Lenferink begonnen als timmerman en heb dat ongeveer 1,5 jaar gedaan. Vervolgens ben ik meewerkend uitvoerder geworden en al vrij snel uitvoerder. Veel mensen vonden het een aparte keuze om na mijn studie bouwkunde de stap te nemen naar timmerman. Ik wilde graag weten hoe ze het timmerwerk uitvoeren bij Lenferink. Puur omdat ik daarna heel goed de boel kan uitleggen aan de jongens. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om te doen! Als de tijd het toelaat en de mogelijkheid is daar, dan pak ik ook zelf graag een klein timmerklusje mee.


Goed dat je voor Lenferink hebt gekozen want het is gewoon een heel leuk bedrijf om voor te werken. Mensen behandelen elkaar als gelijken, dat vind ik heel belangrijk. Iedereen is vriendelijk en staat voor elkaar klaar, dan ga je met plezier naar je werk. Ik werk hier nu 5,5 jaar en hoop er nog heel wat jaren aan vast te knopen.

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures