“Als bouwkundig calculator werk ik binnen de vestiging Zwolle, Team Renovaties, aan calculaties voor corporaties. Ik calculeer aanbestedingen maar ook planmatig onderhoud voor onze vaste ketenpartners en opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn heel divers. Zo werk je vandaag aan een advies voor een meerjaren onderhoudsplan en ben je morgen samen met de klant op locatie voor een opname.

Ik werk nu ruim 2 jaar bij Lenferink en heb het erg naar mijn zin. Door de diversiteit in calculaties en uitvragen, maar vooral ook omdat je veel samenwerkt met de collega’s en er veel ruimte is om te sparren. Zo komen we tot vernieuwende ideeën en scenario’s die naadloos aansluiten op behoefte en budget van de opdrachtgever. De opdrachtgever verrassen, meer brengen dan wordt verwacht, dat is het mooiste. Binnenkort start ik met de training strategisch- en tactisch vastgoedmanagement. Dat sluit goed aan bij mijn werkzaamheden en zo kan ik me verder ontwikkelen binnen het bedrijf.

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures