“Sinds zeven jaar werk ik bij Lenferink. Na mijn studie Bouwkunde ben ik gestart als calculator werkbereider en gedurende deze jaren ben ik in de rol van Operationeel Manager gegroeid. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor een aantal opdrachtgevers in Noord Nederland, zoals Nijestee, Gemeente Groningen, Lentis, NSNK en Vechthorst.

De sfeer is prettig, nuchter, no-nonsese en ik zou ons omschrijven als aanpakkers. Ik kan ervan genieten als een project goed draait. En dan bedoel ik qua uitvoering, financieel, dat de vaklieden het naar hun zin hebben en natuurlijk wanneer de opdrachtgever tevreden is. Oftewel; een mooi stukje werk maken samen!

Bij Lenferink krijg je veel vrijheid en vertrouwen. Ik ben baas over mijn eigen tijd. Je bent verantwoordelijk voor jouw aandeel. Ik ervaar dit als een goede wisselwerking. Ik ben gemiddeld de helft van de week op kantoor aanwezig en de andere helft op de projecten te vinden. Daar woon ik bouwvergaderingen bij, heb ik afspraken met de opdrachtgevers, start ik werken op, spreek ik met de vaklieden en op kantoor ben ik bezig met werkvoorbereiding, de nacalculatie, administratie, planning en het werven/behouden van uitvoerend personeel. Heerlijk die afwisseling.

Met mijn 27 jaar ben ik nog jong en nog niet zo lang geleden gestart in deze rol. Ik heb dus uitdaging genoeg en er valt nog genoeg te leren en die ruimte krijg ik!”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures