“Als procesmanager bij Lenferink ben ik bezig met opzetten van en het begeleiden langdurige samenwerkingsverbanden, ketensamenwerkingen en nieuwe (conceptuele) ontwikkelingen. Vinkhuizen is hier een mooi voorbeeld van; een ketensamenwerking tussen de Groninger woningcorporaties Nijestee, Patrimonium, diverse VVE’s, Warmtestad Groningen en Lenferink Vastgoedonderhoud.

De samenwerking is ontstaan in 2020 tijdens de verduurzaming van 126 woningen in de Saffierflat in de Groninger wijk Vinkhuizen. Samen met onze co-makers hebben we een slim verduurzamingsconcept ontworpen waarmee we kunnen opschalen van 126 woningen naar 1000 woningen in de komende jaren.

Vaak wordt er elk project opnieuw ‘ge-engineerd’, maar ik ontwikkel methodes die als een jas passen over een nieuw project. Ook houd ik me bezig met innovaties en circulariteit. Bij opdrachtgevers zetten we RGS trajecten op.

Ik voel me thuis bij Lenferink, ik werk er niet voor niets al ruim 25 jaar. De sfeer is familiair. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Teamspirit staat hoog in het vaandel, het is echt een sociaal en professioneel bedrijf. De functie past ook echt bij me. Bezig zijn met nieuwe dingen, net even out of the box. Ook de afwisseling bevalt erg goed. Gemiddeld werk ik drie dagen per week op kantoor en ben ik twee dagen in de week op pad om langs te gaan bij projecten, opdrachtgevers enz. om daar informatie op te halen, te vergaderen en info op te halen. Geen dag is hetzelfde!”

Werken bij Lenferink

Vacatures

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven, wij werken voor diverse opdrachtgevers. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Hiervoor zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen. Benieuwd of dat bij jou past? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk de vacatures