Delen is vermenigvuldigen: Domijn en Exterio Vastgoedpartners breiden samenwerking uit!

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
3 maart 2023
4

Al 8 jaar lang werken Exterio Vastgoedpartners en Domijn samen. En dat bevalt goed! Daarom tekenden we gisteren een nieuwe overeenkomst voor de komende 4 jaar. Het gaat om een zogenaamde RGS overeenkomst. Dat is een overeenkomst waarbij een corporatie en leverancier zich (blijven) inzetten om werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten. We hebben ons de afgelopen jaren meer dan bewezen. En we gaan daarom in de toekomst voor álle woningen van Domijn het gevelonderhoud verzorgen.

Foto officiele tekenmoment 2

Vanuit Domijn vinden ze het belangrijk om voor langere tijd en vanuit vertrouwen samen te werken. En dat leverde ons beiden veel voordeel op: de werkzaamheden duren minder lang. Terwijl de kwaliteit een stuk hoger is. Nog een belangrijk voordeel is dat er altijd voldoende vakmensen zijn om de woningen te onderhouden.

We tekenen met trots. Wilma van Ingen, directeur-bestuurder Domijn: “Exterio Vastgoedpartners en Domijn hebben veel energie gestoken in de samenwerking. Maar ook in het ontwikkelen van passende onderhoud scenario’s tegen de beste prijs. En natuurlijk in het uitvoeren ervan, op een slimme en efficiënte manier. Inmiddels plukken we daar nu allemaal de vruchten van. We zien veel voordelen. Maar het belangrijkste is dat we kennis delen. En we merken dat juíst kennisdeling grote stappen mogelijk maakt. Delen is in dit geval vermenigvuldigen!”

RGS tekenmoment 10

Bij dit mooie moment hoort natuurlijk een passend en maatschappelijk cadeau en hiervoor heeft Domijn Stop armoede 053 aangedragen. Evelien van Hattum, oprichtster van Stop armoede 053, was aanwezig om de donatie in ontvangst te nemen.

Over Exterio

Exterio Vastgoedpartners is een samenwerkingsverband van 5 gerenommeerde vastgoed onderhoudsbedrijven, waaronder Lenferink Vastgoedonderhoud.