Samen met Ymere en Rutges maken we het verschil

Lenferink Portretten 2048px For Web4
Marije Wielsma
Bedrijfsleider Planvoorbereiding
12 juni 2024
2 min

Elke dag werken we met hart en ziel (en zakelijkheid) aan een goed thuis voor mensen met een bescheiden inkomen in de metropoolregio Amsterdam. Hieraan werken we met een toegewijd team met veel energie, passie, kennis en kunde. Een goed thuis is namelijk meer dan een dak boven je hoofd. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn.

2024 05 10 Tekenmoment Rutges Amsterdam Socialmedia FINAL 22

GEVELONDERHOUD

Het onderhouden van de gevels heeft hoge prioriteit. Niet alleen voor het woongeluk van huurders maar ook voor het behoud van het bezit en dit klaarmaken voor de toekomst. Al ruim 5 jaar onderhouden wij, binnen het Gevelteam, de complexen van Ymere waarbij we gezamenlijk de beoogde prestaties behalen maar ook werken aan verbetering van het proces, innovaties en meerwaarde voor de huurder. Wij zijn als Gevelteam blij dat we deze samenwerking mogen verlengen met 7 jaar zodat wij kunnen doorzetten waar wij 5 jaar geleden met veel energie in co-creatie aan zijn begonnen.

Voor het onderhouden van de gevels hebben wij 10 juni jl. een nieuwe overeenkomst getekend met de co-makers Ymere, Rutges en Lenferink. Deze overeenkomst is ondertekend door Marike Bonhof (Bestuurder Ymere), Jan Jaap Vogel (Directeur Klant & Markt Lenferink) en Rob van Rooijen (Commercieel Manager Amsterdam Rutges)