Onderhoud & Beheer

Om vastgoed in goede conditie te houden, is het juiste onderhoud belangrijk. En om ervoor te zorgen dat vastgoed na een opfrisbeurt ook in goede staat blijft, kunnen wij ook het beheer verzorgen. We verzorgen dan inspecties en stellen meerjarenonderhoudsplannen op.

Onderhoud

Door het juiste onderhoud blijft vastgoed in een goede conditie. Bij een onderhoudsbeurt verzorgen wij onder andere schilderwerk, houtrotsanering, glasvervanging, voegwerkherstel en overige onderdelen in de gevel en het dak. De binnenkant van de woning hoort hier ook bij. Denk hierbij aan de entree van portiekwoningen en bijvoorbeeld traptreden. We zorgen ervoor dat alles er weer tiptop uitziet en jaren meegaat.

Bij Lenferink pakken we vastgoedonderhoud op een resultaatgerichte manier aan. Dat betekent dat we een pand desgewenst voor langere tijd onder onze hoede kunnen nemen. Met een pakket aan maatregelen zorgen we ervoor dat woningen en gebouwen er fraai blijven uitzien en technisch in optimale conditie blijven voor een afgesproken periode.

Beheer

Wij maken onderhoud beheersbaar en voorspelbaar voor de lange termijn. Dit doen we aan de hand van data, door grondige inspecties en het uitwerken van meerdere onderhoudsscenario’s. Hieruit volgt een meerjarenonderhoudsplan. Zo blijft het vastgoed ook na een opfrisbeurt in goede staat.