Carmel leerlingen lopen mee bij Lenferink

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
21 maart 2023
3


“Wat wil ik later worden?” en “waar zou ik later willen werken?” zijn vragen die veel jongeren bezighouden in de periode dat ze in de schoolbanken zitten. Mede door deze twee vragen kwam de Lemelerveldse ondernemersvereniging OVL in contact met het Carmel College Salland in Raalte.

Bedrijvendag 14

Voor de derde keer organiseerden ze daarom vandaag de “Bedrijvendag”. Tweedejaars leerlingen van het Carmel lopen een dagdeel mee bij een bedrijf naar keuze, om zo een idee te krijgen van het werk daar en om de interesse in 'doe-beroepen' te vergroten. En wie weet helpt het bij het nadenken over hun toekomstige beroepskeuze!

Bedrijvendag 13

Nanda Tummers, junior HR adviseur bij Lenferink Vastgoedonderhoud: “Graag openen we onze deuren voor jonge, gemotiveerde leerlingen die graag meer willen weten en zien van de mooie beroepen binnen onze branche! Samen met de Schildersvakopleiding Zwolle hebben wij een interactief programma samengesteld waarbij de leerlingen kennis maken met schilderen, glas snijden, behangen en werken met een hoogwerker. We willen tijdens de bedrijvendag laten zien hoe veelzijdig ons werk is en hoe mooi het is om een écht vak te leren.”

Bedrijvendag 3