Buitenschilderwerk voor SWZ loopt door dankzij goede afscherming

Portretten Lenferink 1000px For Web1
Meriam Diepeveen
Officemanager
22 maart 2023
1 min

De schilders van Lenferink Vastgoedonderhoud kunnen in de winter ook doorwerken tijdens een project voor planmatig onderhoud in Zwolle. Dankzij steigerwerk met goede afscherming kan het planmatig onderhoud eind maart voltooid zijn.

SWZ Rijnlaan

Voor woningstichting SWZ verricht Lenferink planmatig onderhoud aan 39 woningen aan de Rijnlaan en de Waallaan in Zwolle. Bijzonder is dat het werk buiten ook in de winter kan doorgaan. “Dankzij goede afscherming kunnen onze schilders in de winter beschut doorwerken. Dit is niet altijd mogelijk, maar hier hebben we de steigers zo kunnen inrichten dat onze mensen op een goede manier aan de slag kunnen”, zegt projectleider Ron Berghuis van Lenferink.

Naast schilderwerk voert Lenferink ook andere werkzaamheden uit. Zo worden betonnen onderdelen en staalwerk gereinigd, coatings hersteld, oude neuslatten vervangen en wordt ook het houtrot aangepakt. De 39 woningen moeten eind maart klaar zijn. Naast dit complex voert Lenferink jaarlijks ook planmatig onderhoud uit aan een tiental andere complexen van SWZ.