De Huismeesters en Lenferink Vastgoedonderhoud trappen samen af!

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
29 juni 2022
3

Woningcorporatie De Huismeesters en Lenferink Vastgoedonderhoud hebben afgelopen week samen letterlijk en figuurlijk de aftrap in de Euroborg gedaan voor de verbetering en verduurzaming van 180 woningen aan de Bedumerweg en Bedumerstraat.

Tekenmoment juni 2022 dhm

Sybrand Zijlstra, Sandra van Zaal, Harold Holterman en Nis Baar ondertekenden symbolisch een officiële wedstrijdbal van FC Groningen om de samenwerking te bekrachtigen.

Namens De Huismeesters, bestuurder Sandra van Zaal: “Deze aftrap is pas het begin. We hebben door goede ervaringen veel vertrouwen in de samenwerking met Lenferink. Voor bewoners zijn de werkzaamheden ingrijpend en niet altijd een pretje. Het uiteindelijk doel is dat zij, als alles klaar is, nog prettiger en met een lagere energierekening kunnen wonen.”

Namens Lenferink Vastgoedonderhoud, directeur Nis Baar: “Al enkele jaren werken we intensief samen met De Huismeesters. Na een goed en uitgebreid voorbereidingstraject is het tekenmoment vandaag de kroon op het werk van het gehele bouwteam. We zijn enorm trots dat we samen met De Huismeesters mee mogen werken aan goed en betaalbaar sociaal wonen in een duurzame stad als Groningen!”