Duurzaam en goed wonen in Ugchelen

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
3 april 2024
4

Het zit erop; in opdracht van De Goede Woning hebben we in Ugchelen 70 woningen aan de Kruisvoorde, Molecatenlaan, Klingelbeek en Vosbergen verduurzaamd. En wat is het mooi geworden!

Lenferink Ugchelen 13

De woningen zijn voorzien van nieuwe gevelbekleding in een mooie neutrale kleurstelling, de kozijnen, ramen, deuren zijn vervangen en er is HR++ beglazing geplaatst. Ook zijn er nieuwe dakpannen gelegd en zonnepanelen geplaatst. Alles voor meer comfort en een lager energieverbruik. Bij een intensief project als deze is goede communicatie met de bewoners belangrijk en dat is goed gelukt in samenwerking met De Goede Woning en het ThuisTeam. De huurders zijn tevreden met het resultaat en daar doen we het voor!

We kijken terug op een hele fijne samenwerking! Emiel Pol, projectleider Vastgoed van De Goede Woning: “De lijntjes waren kort en ik heb de samenwerking met het projectteam als fijn ervaren en dat is mede bepalend geweest voor het succes van het project!”

Richard Boerkamp, Calculator/werkvoorbereider van Lenferink Vastgoedonderhoud: “De woningen zijn verduurzaamd en daarnaast hebben ze ook een opfrisbeurt gehad en dat resulteert in een prachtig beeld van de wijk”.

Lenferink Ugchelen 7

Het resultaat is prachtig, bekijk hier de aftermovie met het resultaat.