Natuurlijke facelift in stedelijke setting voor Ymere!

Portretten Lenferink 1000px For Web1
Meriam Diepeveen
Officemanager
10 april 2024
1 min

In the spotlight: Renovatieproject de Gouwe voor Ymere

In opdracht van Ymere, nemen we je mee achter de schermen van project "De Gouwe" in Almere. Dit is niet zomaar een renovatieproject; het is een voorbeeld van innovatie en nauwgezette planning.

Thumbnail de Gouwe

Bekijk ons filmpje waarin collega’s ons vertellen hoe we werken met een focus op efficiëntie en flexibiliteit. Van het minutieus plannen van dagelijkse taken tot het snel kunnen bijschakelen bij onverwachte uitdagingen, onze aanpak is zowel doordacht als dynamisch.

De renovatie van dit project geschied in bewoonde staat. Dat klopt, de bewoners blijven in hun huizen gedurende het hele proces. Dit vereist een zorgvuldige en empathische benadering, waarbij door ons ThuisTeam voortdurend overleg plaatsvindt met de bewoners om de hinder tot een minimum te beperken.

Voordat we met de volledige werkzaamheden begonnen, hebben we een proefwoning aangepakt. Hier hebben we bijvoorbeeld alle dakmaterialen onderzocht en ingemeten. In samenwerking met onze onderaannemers hebben we een plan uitgewerkt, middels een gedetailleerde (Lean) planning.

Ons doel? Niet alleen het vernieuwen van het uiterlijk van De Gouwe, maar ook het waarborgen van een duurzame en comfortabele leefomgeving voor alle bewoners.