Genieten tijdens de jaarafsluiting Lenferink Noordoost in het HOFtheater in Raalte

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
20 december 2023
5

Lenferink Noordoost Nederland sloot afgelopen week 2023 af in het HOFTheater in Raalte samen met 150 medewerkers. Samen werd er teruggeblikt op 2023 en alvast met een scherpe blik naar de toekomst gekeken.

HO Ftheater Lenferink 30

De centrale boodschap van deze middag is dat onze manier van (samen)werken en het sociale en het creatieve karakter van onze organisatie in de afgelopen jaren verantwoordelijk is geweest voor onze successen.

Dat of je nu in het management zit, bouwkundig uitvoerder bent of dagelijks “aan de kwast” staat we allemaal een unieke rol hebben in ons team met een eigen verantwoordelijkheid.


HO Ftheater Lenferink 29

Nis Baar trapte namens de directie de middag af met een persoonlijk verhaal over de uitdagingen in het leven en hoe hij uiteindelijk is doorgegroeid in zijn nieuwe rol binnen onze organisatie.

De impact van social media en hoe dit onze werkzaamheden heeft beïnvloed werd gepresenteerd door Alice Overesch en Joep van Duedekom en Rob Urgert, voorheen de mannen van de Kwis van BNN VARA, namen ons in een kwis vol humor mee in wetenschappelijk onderbouwde succesfactoren en waarom de éne persoon nou succesvoller is dan de andere.

Bekijk hier de aftermovie van deze geweldige middag!