Handtekeningen groot onderhoud en verduurzaming Parkstraat Lemmer zijn gezet!

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
14 maart 2024
3

In opdracht van Dynhus gaan we 38 woningen aan de Parkstraat renoveren en verduurzamen. De handtekeningen daarvoor zijn gezet. De 9 eengezinswoningen en 29 seniorenwoningen worden hierdoor een stuk duurzamer en het wooncomfort van de bewoners gaat omhoog.

Foto teaser Lemmer

Verduurzaming op grote schaal en de Warmte Maatschappij

Er staat veel te gebeuren. We bereiden de woningen voor op een gasloze toekomst! Nis Baar namens Lenferink Vastgoedonderhoud: “Dit is een prachtig project met enorme ambities die we samen met de bewoners en Dynhus gaan waarmaken. Deze samenwerking is hét voorbeeld van hoe het zou moeten, hoe je als woningcorporatie én marktpartij samen de beste keuzes maakt. Want naast de meerwaarde die we samen bieden op het gebied van (bewoners)communicatie integreren we ook een nieuwe innovatie in de bestaande woningbouw.

Het is het eerste project in Noord-Nederland waar we onze nieuwe innovatie “Smart Thermal Grid” gaan toepassen. Een innovatie waarmee we binnen een eigen ontwikkeld lokaal warmtenet sociale huurwoningen snel en efficiënt gasloos mogen maken. Hierdoor voegen we écht waarde toe aan woningen, reduceren we de energiekosten voor de bewoners, én nemen we de onderhoudskosten op de installatie over van de opdrachtgever wat een positieve invloed heeft op de TCO.


We zijn enorm trots op onze samenwerking met Dynhus!”