Samen klaar voor een mooie samenwerking!

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
28 februari 2024
3

Wits Noord en Lenferink Vastgoedonderhoud gaan ruim 100 woningen in Uithuizen verduurzamen en verbeteren voor Goud Wonen. Rizoem heeft het selectieproces begeleid, waarbij acht marktpartijen zich hebben mogen presenteren en er voor twee partners is gekozen. Daarnaast is Rizoem ook betrokken bij de begeleiding van de uitvoering van de verduurzaming voor Goud Wonen.

‘Goud’ en comfortabel wonen staan centraal in deze samenwerking en dat is ook precies hoe we gezamenlijk te werk gaan. We gaan voor duurzame woningen met meer comfort en een lager energieverbruik.

IMG 1694

Harry Oosting namens Goud Wonen: “Betaalbaar en comfortabel wonen voor alle bewoners van Goud Wonen, daarom willen wij alle woningen voor 2029 waar mogelijk naar minimaal Label A brengen. Goed voor de huurders en voor het milieu. Deze samenwerking is hier een belangrijke stap in."

Namens Lenferink Vastgoedonderhoud, Nis Baar: “Na een prettig en uitgebreid voorbereidingstraject is het tekenmoment vandaag de kroon op het werk van het gehele bouwteam. Met de uitgevoerde werkzaamheden voldoen de woningen straks weer aan de eisen van nu. We zijn trots dat we samen met Goud Wonen en Wits Noord de handen ineenslaan en mogen samenwerken aan goed, duurzaam en sociaal wonen in Uithuizen.”

Rick van Asten namens Wits Noord, “Voor de bewoners van de diverse complexen is goede communicatie tijdens deze intensieve werkzaamheden essentieel. Onze woonconsulent is het aanspreekpunt voor de bewoner met betrekking tot de voortgang, informatie, planning en eventuele vragen. Met vloer-, dak- en spouwmuurisolatie, zonnepanelen en onderhoud zorgen we voor comfortabele woningen. Wij zijn ontzettend trots om met ons team deze werkzaamheden voor Goudwonen uit te mogen voeren en we kijken uit naar een mooie samenwerking waarin we zorgen voor een fijn (T)huis.”

Samen met Goud Wonen bouwen we aan een duurzame toekomst!

IMG 1712