Lenferink Noordoost Nederland investeert verder in klantbeleving

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
15 februari 2024
3

In 2023 presenteerde Lenferink Noordoost Nederland, met vestigingen in Groningen, Lemelerveld en Deventer, haar Koersplan 2023-2026. Een koersplan geschreven op een basisrapportcijfer van een 8. De 8 staat centraal in klanttevredenheid, bewonersbeleving, werkgeluk en de tevredenheid van onze ketenpartners en leveranciers.

IMG 1649

Al in 2022 werd de basis gelegd voor een hospitality-strategie in een samenwerking met Resort Hof van Saksen. De medewerkers van Lenferink keken in meerdere hospitalitytrainingen door de ogen van de opdrachtgever naar onze manier van werken. De stelling “kijk naar de huurders, onze opdrachtgevers en ketenpartners net als Hof van Saksen kijkt naar hun gasten op het resort” is daarbij leidend geworden voor onze bedrijfsvoering.

Namens Lenferink Noordoost Nederland, Nis Baar: “Om klantbeleving & hospitality, kwaliteit en veiligheid nóg beter te borgen binnen Lenferink voegen we per 1 april een Manager Klantbeleving toe aan ons Team. De beleving van onze opdrachtgevers en haar bewoners is van essentieel belang én is wat telt in onze werkzaamheden en op onze projecten. Twee jaar geleden hebben we het Lenferink ThuisTeam opgezet voor alle sociale bewonerszaken en met de aanvulling van een manager klantbeleving gaan we nog een stap verder op het gebied van kwaliteit, veiligheid en klantbeleving van onze dienstverlening. Martina Giesen zal deze belangrijke sleutelpositie binnen onze organisatie op gaan pakken. Martina is in de afgelopen twee jaar bij Lenferink werkzaam geweest in diverse functies en kent de markt en de organisatie inmiddels goed. Wij wensen Martina veel succes toe in haar nieuwe uitdaging bij ons familiebedrijf!”