Een duurzaam resultaat en fijne samenwerking in Coevorden!

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
14 februari 2024
2

Lenferink Vastgoedonderhoud heeft samen met Domesta 130 woningen verduurzaamd in Coevorden.

Project Coevorden foto 30

Bram Postmus, projectleider Onderhoud en Renovatie van Domesta: “Onze samenwerking gaat terug naar 2016. In de beginfase van dit project hebben we samen een plan gemaakt voor het verduurzamen van deze 2 complexen. Met een mooi resultaat, namelijk 130 huizen naar energielabel A!”

Erik ten Caat, wijkbeheerder van Domesta: “Bij een intensieve samenwerking als deze, is goede communicatie natuurlijk heel belangrijk. Dat is goed gelukt in samenwerking met Martina van het Lenferink ThuisTeam. We hebben uiteindelijk 1 doel en dat is de bewoners tevreden zijn en dat is ook wat we terugkrijgen van de bewoners.”

Project Coevorden foto 36

Frank Schrijver, operationeel manager van Lenferink Vastgoedonderhoud: “De huizen zijn verduurzaamd met nieuwe cv-ketels, verbeterd ventilatiesysteem, HR++ beglazing, nieuwe dakramen, nieuwe draaiende delen, de kierafdichtingen zijn nagelopen en verbeterd, zonnepanelen geïnstalleerd en het dak-, de vloer,- en spouwmuur is geïsoleerd. Binnen is het aangenaam, het energieverbruik is aanzienlijk lager en ook is het heerlijk stil. De buitenzijde is weer helemaal opgefrist met een nieuw kleurtje.”

Project Coevorden foto 1

De verduurzaming is inmiddels afgerond. Bekijk onze samenwerking en het prachtige eindresultaat in onze aftermovie: