Oosterhoogebrug Groningen is klaar voor de toekomst

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
24 november 2022
3

Compleet verduurzaamd en ook qua uitstraling staat het er weer tip top bij!

Het zit er bijna op. Half december verlaten de vaklieden van Lenferink Vastgoedonderhoud na bijna 1,5 jaar de wijk Oosterhoogebrug in Groningen. Daar hebben we samen met Wierden Borgen 220 woningen onderhouden verduurzaamd. We zijn echt een team geworden met Wierden en Borgen en onze partners.

220311 Foto fiets

Martin Jan Post, woonconsulent van Wierden en Borgen: “In Lenferink hebben we een sociale partij gevonden die met ons meedenkt en de bewoners op één zet. Ik heb ontzettend fijn samengewerkt met het bouwteam van Lenferink.”

Jort Krisman, operationeel manager van Lenferink Vastgoedonderhoud: “Met de uitgevoerde werkzaamheden voldoen de woningen weer aan de eisen van nu. We hebben onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd zoals het vervangen van de douche, keuken en toilet en het schilderen van de kozijnen. Daarnaast worden zijn de woningen verduurzaamd; de gevelbekleding is vervangen wat ook een mooie uitstraling geeft, de volledige schil van de woningen is geïsoleerd en er zijn zonnepanelen op de daken geplaatst. Door de verduurzaming hebben de woningen een beter energielabel gekregen en hierdoor dalen de energielasten voor bewoners aanzienlijk.”

Kortom, wat zijn we trots! Bekijk hier de aftermovie die een goed beeld neerzet van onze samenwerking en natuurlijk het eindresultaat: