Samenwerken aan duurzaam goed wonen voor nu en later

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
15 mei 2023
3

Vandaag was het officiële tekenmoment.
Lenferink Vastgoedonderhoud gaat in opdracht van De Goede Woning 70 woningen in Ugchelen onderhouden en verduurzamen!

Tekenmoment DGW website

We gaan aan de slag in de straten Kruisvoorde, Molecatenlaan, Klingelbeek en Vosbergen. De woningen worden onderhouden en verduurzaamd. Daarnaast plaatsen we nieuwe kozijnen, ramen en deuren met HR++ beglazing. Ook worden er nieuwe dakpannen gelegd en zonnepanelen geplaatst. Samen gaan we voor goede woningen met meer comfort en een lager energieverbruik!

Peter van ‘t Wout van De Goede Woning en Nis Baar van Lenferink Vastgoedonderhoud: “We zijn enorm trots op onze samenwerking! Na een uitgebreid voorbereidingstraject hebben we samen de beste keuzes voor de bewoners kunnen maken. We kijken uit naar een fijne samenwerking en een mooi resultaat.”

Eerder deze maand heeft er al een ‘opruimdag’ plaatsgevonden. We hebben een aantal containers geplaatst, die de bewoners konden gebruiken om lekker op te ruimen voordat de werkzaamheden gaan beginnen. Fijn voor de bewoners en fijn voor ons. Hierdoor hebben we meer ruimte om ons werk te doen. Er werd dankbaar gebruik gemaakt van dit initiatief. Dit alles onder het genot van een kop koffie, verzorgd door La Dolce Barista.