11 mei 2023

Wonion

Lenferink gaat samen met Wonion en co-makers Resultaat Gericht Samenwerken.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst RGS verduurzaming 13 april 2023 28 1

Op 13 april ondertekenden Wonion en Lenferink Vastgoedonderhoud, Wassink Installatie, Klein Poelhuis Bedrijven, De Variabele, De Naobers Vastgoedonderhoud en Rudie Jansen de samenwerkingsovereenkomst voor het verduurzamen van onze woningen. De partijen gaan Resultaat Gericht Samenwerken. Dit wil zeggen procesmatig elk jaar een deel van het woningbezit naar ‘gasloos’ verduurzamen. Wonion streeft naar een CO2-neutraal woningbezit in 2050. Om dit te bereiken verduurzamen we jaarlijks ongeveer 100 woningen. Dit doen we niet alleen. Samen met onze RGS-partners hebben we een continue verduurzamingsstroom opgezet voor meerdere jaren.

We hebben vertrouwen in de samenwerking en kijken uit naar een duurzame en energieneutrale toekomst. Samen gaan we deze uitdaging aan!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan met een van onze collega’s.

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven: iedereen heeft belang bij goed onderhouden en duurzaam vastgoed, dat klaar is voor de toekomst. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

[email protected]