31 januari 2023

Ymere

Lenferink en Ymere: Van project naar programma

Woningcorporatie Ymere beheert ruimt 78.000 woningen in de regio Amsterdam. De corporatie vindt het belangrijk om goede en betaalbare woningen te bieden voor mensen met een bescheiden inkomen. Om dat te realiseren werken ze intensief samen met bouwpartners, waarbij het resultaat en de woonkwaliteit voor bewoners het belangrijkst is. Co-making, noemen we dat. Lenferink Vastgoedonderhoud Midden Nederland is één van de co-makers. En daar zijn we trots op.

Afb voor TDM
Ymere logo full color

Rond de zomer van 2018 ging Ymere op zoek naar partijen met ze de co-making handen en voeten zou willen geven. Ze schreven een pitch uit waar 47 partijen zich op inschreven. Samen met Rutges Vernieuwt werd Lenferink Vastgoedonderhoud Midden Nederland als co-maker geselecteerd en vormen we samen met Ymere het Gevelteam. Op 1 januari 2019 ging de co-making van start.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan met een van onze collega’s.

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven: iedereen heeft belang bij goed onderhouden en duurzaam vastgoed, dat klaar is voor de toekomst. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

[email protected]