31 januari 2023

Woonwaard

Lenferink verduurzaamt samen met Logchies 1800 woningen voor Woonwaard. Met de stijgende energieprijzen is het nog belangrijker om sneller meer woningen te isoleren.

Woonwaard samenwerking

Om dit te realiseren werkt Woonwaard samen met twee vaste partners: Logchies en Lenferink. In 2021 is gestart met het isoleren van 1800 woningen, onlangs zijn de eerste 170 woningen opgeleverd. De bewoners wonen in een gezonde, comfortabele woning met een lager energieverbruik, waarin weer vele jaren met plezier kan worden gewoond.

De drie partijen ondertekenden hiervoor de samenwerkingsovereenkomst om de komende vijf jaar. De isolatie van de woningen zorgt voor gezonde, comfortabele woningen met een laagenergieverbruik, waarin vele jaren met plezier kan worden gewoond. Ook wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan het terugdringen van de CO2-uitstoot van de woningportefeuille van Woonwaard.

De komende jaren schalen ze op naar ongeveer 350 woningen per jaar. De isolatie van de woningen bestaat uit het isoleren van de gevel, het dak en de vloer. De woningen krijgen goede ventilatie. Naast de isolatie biedt Woonwaard de bewoners zonnepanelen aan.

Woonwaard, Logchies en Lenferink zijn na 2 jaar intensief samenwerken zeer enthousiast over de samenwerking waarin de RGS methodiek ons vertrekpunt is.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan met een van onze collega’s.

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven: iedereen heeft belang bij goed onderhouden en duurzaam vastgoed, dat klaar is voor de toekomst. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

[email protected]