Badkamers van woon- en zorgcentrum Heidehiem weer tiptop

Alice Overesch
Marketing- en Communicatieadviseur
9 november 2023
3

In opdracht van Domesta hebben wij de badkamers van de 50 aanleunwoningen van woon- en zorgcentrum Heidehiem in Emmen gerenoveerd en de gevels van de D- vleugel vernieuwd.

Heidehiem

Een mooi project! In de badkamers hebben wij Mosa Panel toegepast. Ook zijn de vloeren voorzien van een speciale antislip coating waardoor de bewoners geen last meer hebben van een gladde vloer tijdens het douchen. Met weinig overlast en stof hebben we als resultaat een nieuwe badkamer geleverd. Uiteraard met douchestoel en beugels zodat de badkamer helemaal voldoet aan de richtlijnen en wensen van nu.

Tijdens deze badkamerverbetering konden de bewoners thuisblijven wonen. Ons ThuisTeam onderhield de contacten met de thuiszorg. Voor sommigen was thuisblijven niet mogelijk door de intensieve zorg die zij thuis ontvingen. Voor hen werd er tijdelijk een andere, volledig ingerichte, woning ter beschikking gesteld. De bewoners konden daar in alle rust ‘wonen’ terwijl wij hun badkamer aan het opknappen waren. Hier waren de bewoners en zorg erg blij mee.

De laatste badkamer is net opgeleverd en we kijken terug op een mooi project met tevreden bewoners die aangegeven hebben dat het allemaal best meeviel. En daar zijn we trots op!