Opleiden: Leren en ontwikkelen bij de Lenferink Academy

Portretten Lenferink 1000px For Web1
Meriam Diepeveen
Officemanager
28 februari 2023
1 min

In de afgelopen maanden heeft Lenferink Vastgoedonderhoud weer een flink aantal vak- en veiligheidstrainingen georganiseerd voor medewerkers. Bij Lenferink zit opleiden en ontwikkelen in het DNA. Medewerkers kunnen zich binnen Lenferink blijven ontwikkelen. Dit zorgt voor meer werkplezier, maakt Lenferink een aantrekkelijke werkgever en zorgt dat onze vakkennis en vaardigheden up to date blijven.

20230214 134543

Ook niet geheel onbelangrijk in deze tijd, waarin zowel de vastgoedonderhoudsbranche als de Lenferink-organisatie zich in hoog tempo verder ontwikkelt en vernieuwt. Bovendien levert dit ook een aanzienlijke bijdrage aan het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen.

Hierbij kan je denken aan VCA en hoogwerkerstrainingen, maar ook trainingen op het gebied van LEAN, EPA/NTA8800, leidinggeven en management, bouwkundige opleidingen, etc. We inventariseren jaarlijks de opleidingsbehoefte, zowel vanuit het oogpunt van organisatieontwikkeling om onze strategische doelen als organisatie te kunnen bereiken, om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen, maar ook vanuit het oogpunt van persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

Wil je meer weten over jezelf ontwikkelen en werken binnen Lenferink?

Ga hier naar de Lenferink Academy