18 oktober 2022

ProWonen

Lenferink en Prowonen: planmatig onderhoud op basis van RGS

ProWonen is een grote corporatie in de omgeving van de Achterhoek. De corporatie verhuurt bijna 8.000 woningen en een beperkte hoeveelheid bedrijfsmatig en maatschappelijk onroerend goed. Twee jaar geleden schreef ProWonen een aanbesteding uit. Het ging om planmatig onderhoud van ruim 70 woningen. Lenferink Vastgoedonderhoud Midden Nederland won de aanbesteding en ging aan de slag. Het startschot voor een mooie samenwerking!

Bloemen

Menno Brand was vanuit de Lenferink vestiging Wehl als projectleider betrokken bij het project. Menno: “Het was best een lastige klus waarin we een aantal uitdagingen tegenkwamen. Bestek en praktijk sloten niet altijd even goed op elkaar aan. Door goed samen te werken, proefmodellen van mogelijke oplossingen te maken en vooral ook helder en transparant met elkaar te communiceren, hebben we uiteindelijk een kwalitatief hoogstaand project gerealiseerd. Er was een click en onze manier van werken viel op. Nadat het project was afgerond zijn we in gesprek gegaan over Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) en werden we uitgenodigd voor een pitch.”

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan met een van onze collega’s.

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven: iedereen heeft belang bij goed onderhouden en duurzaam vastgoed, dat klaar is voor de toekomst. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

[email protected]