24 januari 2023

Vryleve

Lenferink is partner in vastgoedonderhoud en verbetering voor Vryleve

Op vrijdag 29 oktober 2021 ondertekenden Lenferink Vastgoedonderhoud, Verhoeven Vastgoedverbeteraars en woonstichting Vryleve in Lobith voor samenwerking voor het gevelonderhoud van de woningen.

Tekenen samenwerkingsovk Vrijleve
Doel samenwerking

Het doel van de samenwerking is het verlengen van de levensduur van de woningen zodat we bijdragen aan betaalbaar wonen. Het verbeteren van de kwaliteit van de woningen en het vooruitlopen op toekomstig onderhoud zal bijdragen aan meer tevreden bewoners.

Samenwerkingspartners kennen elkaar

Wij voeren sinds 2019 al onderhoudswerkzaamheden uit aan de gevels van de woningen van Vryleve, zoals het schilderwerk en herstel van voegwerk. Hierdoor hebben we elkaar goed leren kennen. Vryleve is zeer tevreden en kijkt uit naar de verdergaande samenwerking waar we (lichte) verduurzamingsmaatregelen tijdens planmatig onderhoud ook gaan aanpakken.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan met een van onze collega’s.

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven: iedereen heeft belang bij goed onderhouden en duurzaam vastgoed, dat klaar is voor de toekomst. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

[email protected]