24 januari 2023

Vinkhuizen

Project A Vinkhuizen is een ketensamenwerking tussen de Groninger woningcorporaties Nijestee, Patrimonium, diverse VVE’s, Warmtestad Groningen en Lenferink Vastgoedonderhoud Noordoost Nederland

Vinkhuizen

De samenwerking is ontstaan in 2020 tijdens de verduurzaming van 126 woningen in de Saffierflat in de Groninger wijk Vinkhuizen. Samen met onze co-makers hebben we een slim verduurzamingsconcept ontworpen waarmee we kunnen opschalen van 126 woningen naar 1000 woningen in de komende jaren. Hierbij worden bewoners begeleid door het Thuisteam van Lenferink en zijn we samen in staan om langdurig vooruit te kijken en weten we welke uitdagingen ons te wachten staan.

Slim inkopen, vaste co-makers, vaste contactpersonen, duurzame materialen en een efficiënte planning stellen ons in staat om de komende jaren te verduurzamen en gasloos te maken in samenwerking met alle stakeholders.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan met een van onze collega’s.

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven: iedereen heeft belang bij goed onderhouden en duurzaam vastgoed, dat klaar is voor de toekomst. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

[email protected]