24 januari 2023

Exterio Vastgoedpartners

Exterio Vastgoedpartners is een samenwerkingsverband van 5 gerenommeerde vastgoed onderhoudsbedrijven in de regio Twente.

210329 VBM0284 HR

Sinds 2014 voert Exterio Vastgoedpartners het planmatig onderhoud van de gevels van een groot deel van het bezit voor Domijn uit. De samenwerkingsvorm die we toepassen is Resultaatgericht Samenwerken (RGS). De eerste jaren is door Exterio Vastgoedpartners en Domijn veel energie gestoken om op basis van de gewenste kwaliteitsniveaus voor alle complexen passende onderhoud scenario’s te ontwikkelen en ten uitvoer te brengen. Ook het samenwerkingsproces is door de jaren met elkaar vormgegeven.

Door de samenwerking hebben we onder andere kunnen bijdragen aan het uniformeren van het planmatig onderhoud, het verkrijgen van voorspelbare onderhoudskosten, het verhogen van de klanttevredenheid, het delen en ontwikkelen van kennis het verduurzamen van het onderhoud.

Afgelopen twee jaar is ook de koppeling gemaakt om het planmatig onderhoudsproces af te stemmen op het proces van de complexmatige verduurzaming zodat realisatie van energetische verbeteringen en het planmatig onderhoud slim gecombineerd kunnen worden. Exterio voert verduurzamingwerkzaamheden uit voor woningcorporaties Domijn en De Woonplaats.

Exterio is een ketensamenwerking tussen Van Heek Schilderwerken, SW, Hemink Groep, Van der Geest Vastgoedonderhoud en Lenferink Vastgoedonderhoud Noordoost Nederland.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag een kennismakingsgesprek aan met een van onze collega’s.

Van woningcorporaties tot zorginstellingen en van onderwijs tot bedrijven: iedereen heeft belang bij goed onderhouden en duurzaam vastgoed, dat klaar is voor de toekomst. Wij geven advies, denken mee en voeren uit. Meer weten over onze aanpak? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

[email protected]